dilluns, 29 de setembre de 2008

CIVISME

A la nostra ciutat presumim de moltes coses que fan i ens sentim orgullosos, però a vegades, darrerament mes sovint, hi ha coses que fa que sentim vergonya de les actuacions del municipi.

Si hi han espais per la carrega i descarrega reservats per que els camions, camionetes i cotxes de repartiment tinguin un lloc on poder fer la seva feina, per que els camions que serveixen a grans supermercats no tenen en conte aquestes zones i s’aturen davant obstruint un carril de circulació?

Per que hi ha dispensa a segons quins cotxes a que aparquin damunt la vorera, de la seva botiga, o els deixin en doble fila m’entres fan la seva feina a la oficina?

Ens recomanen que agafem el transport públic…i jo em pregunto quin? Perquè els autobusos van com volen, això si, et pots informa a través dels panells que generalment no funcionen, o enviant un missatge perquè et responguin quan arribarà el teu bus….JA! JA! JA!

Si voleu comprovar la regularitat del bus, veniu a buscar la línea nº 75…va a la zona universitària, quan va, perquè hi ha dies que es salten un horari, o venen amb mes de trenta minuts de retard….

I ja per acabar voldria parlar de la neteja, som uns marrans, en general si la ciutat esta bruta ens hauríem de sentir culpables tots una mica…

PERÒ, QUI NETEJA?

De tant en tant passen recollint brossa, i si hi ha deixalles de gran volum, qui ha de informar que hi son? Qui ha de venir a buscar-les?

Fins que no fem un esforç perquè això rutlli, no anirem be.