dilluns, 31 de març del 2008

EL MEU CLUB



Hi ha gent que s’empipa molt amb el seu club quan els resultats son dolents o si mes no, son els resultats que no volien.

Demà si tornen a guanyar, tornarem a sopar, tornarem a creure que encara es pot aconseguir la lliga, i tornarem a esperar que dissabte perdi el Madrid i si es així, patirem altre cop fins el diumenge que torni a jugar pensant: “mira que si la tornem a cagar”

5 comentaris:

Jo Mateixa ha dit...

Per mi el Barça es molt més que un club, encara que sembli un tòpic però em fa tanta ràbia que es comportin aixi, que es deixin guanyar amb la de bons jugadors que tenen.

Ostres es que si els tinguès davant els hi pegaba i tot eh!!!!!

Petons!!!!

Anònim ha dit...

No t'ho prenguis aixi, ja vindran temps millors

Sergi ha dit...

El que es més vergonyós son els sous que hi ha al món del futbol,despres podrem valorar el joc de l'equip si ens ha agradat o no.De totes maneres,el Barça fa figa.

Anònim ha dit...

Aquest problema no ho tenen en el Espanyol ..... :-) Pilar

Anònim ha dit...

Es cert Sergi que la cantitat de diners que mouen els jugadors es vergonyos, pero pensa que en el entorn dels jugadors hi ha un munt de parasits que viuen del que treuen del que treballa.

Pilar, es cert que l'Espanyol te un presopost inferior que el del Barça, pero estic segur que qualsevol treballador voldria cobrar com el jugador perico que menys cobri...segur que li arribara per un "tallat"