dimecres, 16 de gener del 2008

MEME DE LES MALETES


La JO MATEIXA m’ha ficat amb aquest embolic, i com es una visitant fidel de les meves pagines no vull defraudar-la.

Digues tres coses que sempre duus a la maleta quans vas de viatge i una que t’agradaria dur i que no duus mai o gairebé mai. Has d’explicar el per que de les 3 coses.


-El que no oblido mai dins la maleta es la informació baixada de Internet, fotos, indicacions, llocs on anar a visitar, a dinar a prendre una copa, a on es pot fer la gran fotografia...encara que com sempre es queda al fons de la MALETA i mai ho faig servir.

-Una altra cosa que no em deixo son les sabatilles, ja sigui un lloc calorós o la Patagònia, jo no trepitjo el terra si no es amb les meves sabatilles. Tinc els peus plans, que hi farem?

-I el que no puc deixar es un bloc i un llapis per fer un seguiment del viatge, junt amb les fotos, encara que soc molt mal fotògraf, m’agrada retenir aquelles imatges que veus, o que imagines.

-La cosa que m’agradaria dur i que gairebé mai aconsegueixo…es mes temps per allargar el viatge, sempre torno amb la sensació de que ha esta una visita curta.

Ara tot això ho deixo perquè el que vulgui segueixi explicant les seves experiències.

7 comentaris:

Sergi ha dit...

Estimat Ricard:

Donçs jo precisament el que sempre oblido de ficar a la maleta es,precisament,tota la informació que he anat recollint dies abans de sortir de viatge,soc un desastre.I evidenment,sempre em falta temps per gaudir dels llocs on he estat.Aquest estiu vaig estar una setmana i mitja a Escocia i em va sapiguer a poc.

Anònim ha dit...

La sensacio de que has estat poc temps en el lloc que has visitat, jo la tinc sempre, pero es el temps que disposes el que mana.
Per cert Escocia PRECIOS, NO?

Sergi ha dit...

Si em diuen de tornar avui mateix a Escocia,faig rapidament les malestes.Alló es meravellos,sobretot les Highlands (terres altes),hi han uns paisatges fantastics.

Anònim ha dit...

Estem d'acord Sergi

Jo Mateixa ha dit...

Molt be, molt be, feina feta i molt ben feta, gràcies guapissim!!!!!!

:-)

Petonets dolcets nomes per tu :-)

Anònim ha dit...

Sense dubtar em poso en la maleta més sabates dels quals vaig a necessitar i m'agradaria no dur-me el rellotge per a trencar amb les normes diàries, encara que no puc aconseguir-lo. Pilar :-)

Anònim ha dit...

Per que sempre posem coses de mes, dins la maleta i desprès no les fem servir?

Per que no pensem en endur-nos allò que de veritat trobem a faltar, coses tan habituals com podria ser un “cortado” o sigui un cafè amb una miqueta de llet i sense sucre, que es com m’agrada